Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Στάση εργασίας τη Δευτέρα από το Β' Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης "Ο Μ. Αλέξανδρος"

Στάση εργασίας τη Δευτέρα από το Β' Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης "Ο Μ. Αλέξανδρος"

Κήρυξη 2ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας τη Δευτέρα 1/2/16, από τις 12.00-2.00 μ.μ. για τη συμμετοχή των μελών του συλλόγου στην παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Θες/νίκης.

Με βάση τις αποφάσεις του συλλόγου τους, οι εκπαιδευτικοί του συλλόγου κηρύσσουν 2ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 1/2/16, από τις 12.00-2.00 μ.μ. για τη συμμετοχή των μελών του συλλόγου στην παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Θες/νίκης.
Η διαμαρτυρία γίνεται για την αιφνιδιαστική συνάντηση που οργανώνει η Επιτροπή Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, με τους Διευθυντές και Διευθύντριες των σχολείων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.