Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Στάση εργασίας των δασκάλων της Αττικής την Παρασκευή

Στάση εργασίας των δασκάλων της Αττικής την Παρασκευή

Με τρίωρη στάση εργασίας για τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού και τις τρεις πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου, καλεί η διδασκαλική ομοσπονδία Ελλάδας – ΔΟΕ, τα μέλη της να πάρουν μέρος σε συγκέντρωση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής την Παρασκευή 11/12/2015 και ώρα 13.00.

Δείτε την ανακοίνωση της ΔΟΕ:

«Λίγες, μόλις, ημέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων τα σχολεία συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα. Χιλιάδες κενά που δεν καλύφθηκαν, παρά με τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του Υπουργού Παιδείας, υποβάθμιση της Ειδικής Αγωγής και των υποστηρικτικών δομών, ολοήμερα τμήματα που υπολειτουργούν ή και δε λειτουργούν καν, και κλειστά νηπιαγωγεία, συνθέτουν την τραγική εικόνα του δημόσιου σχολείου σήμερα. στο πλαίσιο της ανάδειξης του προβλήματος αλλά και της λύσης του που δεν είναι άλλη από την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων μόνιμων διορισμών τώρα, στηρίζει την κινητοποίηση που πραγματοποιούν Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00″.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.