Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σταύρος Ξαρχάκος και Μαρινέλλα συμπράττουν επί σκηνής για τη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» στο Gazi Music Theatre (από 8/12)

Σταύρος Ξαρχάκος και Μαρινέλλα συμπράττουν επί σκηνής για τη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» στο Gazi Music Theatre (από 8/12)

«Η Σονάτα του Σεληνόφωτος», η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και τους κριτικούς στο Φεστιβάλ Αθηνών επιστρέφει για εννέα μόνο παραστάσεις. Δύο μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Μουσικής , ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Μαρινέλλα συνεργάζονται για πρώτη φορά, με σκηνοθέτη της παράστασης έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς , τον Γιώργο Νανούρη. Το σημαντικότερο ίσως ποιητικό κείμενο του Γ.Ρίτσου γίνεται ο καμβάς πάνω στον οποίον ο Σταύρος Ξαρχάκος συνέθεσε το νέο αυτό μουσικό έργο τον Γενάρη του 2015 και επέλεξε ως ερμηνεύτρια, την Μαρινέλλα .

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.