Αρχική InfoMommy Συμβουλές Στεγνό και πεντακάθαρο πατάκι μπάνιου με 3 κινήσεις!

Στεγνό και πεντακάθαρο πατάκι μπάνιου με 3 κινήσεις!

Το πατάκι του μπάνιου μαζεύει πολλή υγρασία και γι αυτό πρέπει να το καθαρίζετε σωστά. Πάνω σε αυτό αναπτύσσονται εκατοντάδες μικρόβια αλλά και μούχλα που είναι βλαβερή για την υγεία μας. Το πατάκι του μπάνιου κρύβει πολλά μικρόβια μέσα στις ίνες του, τα οποία είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία μας. Αυτό συμβαίνει γιατί η υγρασία που υπάρχει στο μπάνιο εγκλωβίζεται μέσα στις ίνες ειδικά μετά από ένα ντους.

Τι μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε το πατάκι σας καθαρό και στεγνό;

  1. Στεγνώστε το πατάκι μετά από κάθε ντους: Για να στεγνώσετε το πατάκι σας θα πρέπει να το αερίζετε μετά από κάθε ντους. Πιάστε το σε μια κρεμάστρα με γάντζους και στη συνέχεια κρεμάστε την κρεμάστρα στη ράγα για την κουρτίνα του μπάνιου. Διαφορετικά, μπορείτε να το απλώνετε και στη βεράντα για 1-2 ώρες έτσι ώστε να στεγνώσει εντελώς φυσικά.
  2. Ανοίξτε τα παράθυρα μετά από κάθε ντους: Αν ανοίξετε τα παράθυρα μετά από κάθε ντους, θα γλιτώσετε την υπερβολική συσσώρευση υδρατμών στο μπάνιο. Έτσι, το πατάκι σας θα στεγνώσει πολύ πιο εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.