Αρχική InfoTV Στέλιος Μαντούδης: Μαθησιακές δυσκολίες; Ανακαλύψτε τις. Αντιμετωπίστε τις! (Βίντεο)

Στέλιος Μαντούδης: Μαθησιακές δυσκολίες; Ανακαλύψτε τις. Αντιμετωπίστε τις! (Βίντεο)

Learning-Disable

Τα παλαιότερα χρόνια τα παιδιά που «δεν έπαιρναν τα γράμματα» όπως έλεγαν, απλώς δεν συνέχιζαν το σχολείο. Αυτό ίσως να υποχρέωνε έξυπνους και ικανούς ανθρώπους να στερηθούν το αγαθό της εκπαίδευσης αλλά ταυτόχρονα τους προστάτευε από τη σύγκριση με τους συμμαθητές και τα μειονεκτικά συναισθήματα που αυτή θα τους δημιουργούσε.

Σήμερα ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν παιδιά που «δεν παίρνουν τα γράμματα» αλλά παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Ακόμη και σήμερα όμως οι επιστήμονες δεν έχουν απαντήσει πώς και γιατί αναπτύσσονται σε κάποια παιδιά, αλλά αυτό στο οποίο όλοι συμφωνούν είναι ότι όσο πιο γρήγορα το ανακαλύψουμε τόσο καλύτερη θα είναι η εκπαιδευτική και ψυχοσωματική εξέλιξη του παιδιού.

Ο αναπτυξιακός εργοθεραπευτής Στέλιος Μαντούδης μας δίνει όλες τις απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.