Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Στεναχωριέμαι πολύ με τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες που έχω κάτω από τα μάτια. Τι θα μπορούσα να κάνω;

Στεναχωριέμαι πολύ με τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες που έχω κάτω από τα μάτια. Τι θα μπορούσα να κάνω;

Philab-Range-Correct_LowRes

Λύση:

Υπάρχουν γυναίκες που δεν τις έχει απασχολήσει ποτέ το πρόβλημα των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια κι άλλες που ζουν με την αγωνία του πώς θα καλύψουν επαρκέστερα την ευαίσθητη περιοχή των ματιών τους ώστε να μη φαίνεται το πρόβλημά τους τόσο έντονο. Γνωρίζουμε πως η περιοχή των ματιών είναι 7 φορές πιο ευαίσθητη από την υπόλοιπη επιδερμίδα του προσώπου μας επομένως είναι και πιο απαιτητική σε ό,τι αφορά τη φροντίδα της.

Εμείς σήμερα θα σας προτείνουμε τα εκπληκτικά προϊόντα μιας ελληνικής εταιρείας, που είναι σχετικά καινούργια, αλλά ήδη έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις. Η Κρέμα κατά μαύρων κύκλων & σακουλών Correct από τη Philab,προσφέρει όλη τη φροντίδα που χρειάζεται η περιοχή των ματιών μας για να αναγεννηθεί. Περιέχει ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων τα οποία καταπολεμούν τόσο τις σακούλες όσο και τους μαύρους κύκλους και ενισχύουν τη σύσφιγξη και την ελαστικότητα της περιοχής. Επίσης χάρη στην υψηλή της περιεκτικότητα σε ενυδατικούς παράγοντες προσφέρει μακράς διάρκειας ενυδάτωση που βοηθά το βλέμμα μας να δείχνει «γεμάτο» και ξεκούραστο. Το μεγαλύτερο μεγάλο πλεονέκτημα της Philab είναι πως δεν χρησιμοποιεί απλώς τα καλύτερα και καθαρότερα συστατικά αλλά δίνει τεράστια έμφαση στη σωστή διαχείρισή τους ώστε να αποδίδουν στον απόλυτο βαθμό. Αυτό δηλαδή που χρειάζεται για να δούμε πραγματική διαφορά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.