Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 41χρονου που εξέδιδε την ανιψιά του

Lonely-Girl-Desktop-WallpaperΣτη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 41χρονου Σπύρου Ζερβού του Κωνσταντίνου, κατοίκου Περιστερίου, και του 33χρονου Κώστα Παρασκευόπουλου του Θεόδωρου, κατοίκου Νέων Λιοσίων.

Πρόκειται για τον 41χρονο άνδρα που εξέδιδε την 11χρονη ανιψιά του στον 33χρονο έναντι χρημάτων. Οι δύο τους συνελήφθησαν στις 17 Ιουλίου στο Ιλιον, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο Σπύρος Ζερβός είχε παραδώσει στον Κώστα Παρασκευόπουλο το μικρό κορίτσι έναντι 150 ευρώ, προκειμένου να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, κάτι που είχε ενεργήσει κατ’ επανάληψη.

Σε βάρος του 33χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και της ασέλγειας με αμοιβή με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως τα δεκαπέντε έτη. Όσον αφορά τον θείο του κοριτσιού, κατηγορείται για άμεση συνέργεια στις πράξεις αυτές. Και στους δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη και για παράνομη οπλοφορία.

teras21406209027Ζερβός Σπυρίδων, κάτοικος Περιστερίου

teras11406208989Παρασκευόπουλος Κωνσταντίνος, κάτοικος Νέων Λιοσίων