Στη Λάρισα ντύνουν τα δέντρα με… μπουφάν για έναν πολύ καλό σκοπό!

Η καλή είδηση της ημέρας έρχεται από τη Λάρισα και μας γεμίζει αισιοδοξία και αγαλλίαση. Κάτοικοι της πανέμορφης, θεσσαλικής πόλης καλούνται να… ντύσουν τα δέντρα με μπουφάν για να βοηθήσουν άτομα που δεν έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν το κρύο.

Η πρωτοβουλία ανήκει στη Διεύθυνση του Σχολείου 2ης Ευκαιρίας των Φυλακών Λάρισας και καλεί τους Λαρισαίους να ντύσουν τα δένδρα με παλτά ή μπουφάν που δεν χρειάζονται γράφοντας το σημείωμα «φόρεσέ το» καθώς και το μέγεθος του ρούχου, γι’ αυτούς που δεν έχουν να ντυθούν στο κρύο.

Σκοπός της δράσης είναι να βοηθηθούν ευπαθείς ομάδες πολιτών, μεταξύ των οποίων και οι έγκλειστοι των φυλακών Λάρισας. Το ραντεβού για το «ντύσιμο» έχει δοθεί για την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα της πρωτοβουλίας “Ντύνομαι τα δέντρα με πανωφόρια”

«Τώρα που αρχίζουν τα κρύα, ας ακολουθήσουμε μια καλή πρακτική: ας ντύσουμε τα δένδρα με παλτά ή μπουφάν που δεν χρειαζόμαστε γράφοντας το σημείωμα “φόρεσέ το” καθώς και το μέγεθος του ρούχου γι’ αυτούς που δεν έχουν να ντυθούν στο κρύο. (Δίνουμε έτσι ένα μήνυμα ότι κανείς δεν είναι μόνος στο κρύο).Τα υπόλοιπα ρούχα τα πάμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Μανωλάκη) ή τα ρίχνουμε στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης ρούχων στις πλατείες, μέρος των οποίων επιστρέφει σ’ αυτούς που τα έχουν ανάγκη».

Η αρχική ανάρτηση της εκδήλωσης στο Facebook

Gepostet von Giorgos Trantas am Montag, 19. November 2018