Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Στη Θεσσαλονίκη του Μεγάλου Πολέμου»: Έκθεση τεκμηρίων που επισκέπτονται και σχολεία στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

«Στη Θεσσαλονίκη του Μεγάλου Πολέμου»: Έκθεση τεκμηρίων που επισκέπτονται και σχολεία στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

τεκμΈκθεση τεκμηρίων με τίτλο:«Στη Θεσσαλονίκη του Μεγάλου Πολέμου» (1914-1918), λειτουργεί στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, την οποία επισκέπτονται και σχολεία. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2014.

Παράλληλα, έχει οργανωθεί αναλόγιο με αποσπάσματα από το αντιπολεμικό βιβλίο του Στρατή Μυριβήλη «Η Ζωή εν Τάφω». Διαβάζουν άνθρωποι του θεάτρου και των γραμμάτων. Στον εκθεσιακό χώρο, έχει στηθεί αμπρί-χαράκωμα για σκηνικούς λόγους.

Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο
Γ. Βαφόπουλου 3, Τ.Κ. 546 46
Τηλ: 2310. 424.132-33


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.