Αρχική Νέα Στην Αττική υπάρχει πλέον μια διαδραστική υπόγεια διάβαση που θα ενθουσιάσει κάθε παιδί!

Στην Αττική υπάρχει πλέον μια διαδραστική υπόγεια διάβαση που θα ενθουσιάσει κάθε παιδί!

Ξέρετε πού βρίσκεται η πιο πολύχρωμη και διαδραστική υπόγεια διάβαση της Αττικής;

Το Σάββατο 11 Μαΐου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της διαδραστικής διάβασης της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του ΟΑΚΑ που αποτελεί μια όαση στην γκρίζα όψη της πόλης. Μικροί και μεγάλοι διαβάτες που θα διασχίσουν την διάβαση θα βρεθούν μπροστά σε ένα πολύχρωμο σκηνικό με ανατρεπτικές τοιχογραφίες και φώτα νέον, ενώ υπάρχει και η κατάλληλη μουσική επένδυση.

Είστε έτοιμοι για παιχνίδι;

Αν ναι τότε μην παραλείψετε να παίξετε με τα διαδραστικά παιχνίδια που χαρίζουν όμορφες στιγμές με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το νέο πολύχρωμο πρόσωπο της υπόγειας διάβασης επιμελήθηκε ο διάσημος street artist b. και η πρωτοβουλία της δράσης ανήκει στον ΟΠΑΠ, επιθυμόντας να προσφέρει μία αναπάντεχη και ευχάριστη εμπειρία διασκέδασης στους περαστικούς.

Δείτε το video της μεταμόρφωσης της υπόγειας διάβασης πατώντας εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.