Αρχική InfoTeens Υγεία Στην εντατική 14χρονη στο Βόλο με πιθανή μηνιγγίτιδα

Στην εντατική 14χρονη στο Βόλο με πιθανή μηνιγγίτιδα

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται μια 14χρονη μαθήτρια με πιθανό κρούσμα μηνιγγίτιδας. Η ανήλικη εισήχθη στο Νοσοκομείο πριν από δύο ημέρες μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε και λόγω της αδιαθεσίας που αισθανόταν.

Μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διαπίστωσαν πιθανή μηνιγγίτιδα. Έτσι, κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Σήμερα η πορεία της υγείας της 14χρονης μαθήτριας, που είναι αθλήτρια στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, παρουσίασε βελτίωση έπειτα από τη λήψη της απαραίτητης φαρμακευτικής αγωγής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.