Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Καλαμάτας το νεογνό που πουλήθηκε σε δόσεις

Στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Καλαμάτας το νεογνό που πουλήθηκε σε δόσεις

baby-newbornΣτην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας εξακολουθεί να φιλοξενείται το μωρό από την υπόθεση παράνομης υιοθεσίας που είχαν αποκαλύψει οι Αστυνομικές Αρχές στην Καλαμάτα, στις αρχές Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr το αγοράκι παραμένει στο νοσοκομείο, γιατί δεν υπάρχει ακόμα κενή θέση σε εξειδικευμένη κλινική στην Αθήνα, όπου φιλοξενούνται και μεγαλώνουν μωρά. Το προσωπικό της κλινικής και του νοσοκομείου έχει αγαπήσει το μωρό και όλοι το φροντίζουν όσο μπορούν.

«Περιμένουμε να πάει στο μαιευτήριο "Μητέρα", που έχει οργανωμένη Παιδιατρική Κλινική, αλλά ακόμα δεν έχει κενές θέσεις. Είναι σε λίστα. Εκεί πάνε βρέφη από όλη την Ελλάδα», παρατήρησε ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος. Μας είπε ότι «απευθυνθήκαμε και στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, αλλά και κει δεν έχει θέσεις». Πάντως, όπως σημείωσε ο διοικητής και επιβεβαίωσε στέλεχος της Κοινωνικής Υπηρεσίας «το προσωπικό και της κλινικής και του νοσοκομείου δεν θέλει να το διώξουν, όλοι το έχουν αγαπήσει. Τους έχει κερδίσει με τα νάζια του». Τα έξοδα για τη φροντίδα του, για το γάλα και τις πάνες, τα καλύπτει το νοσοκομείο, ενώ ρουχαλάκια φέρνει το προσωπικό που βρίσκει από γνωστά άτομα και εθελοντές στην Καλαμάτα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.