Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο "Στην πολυκατοικία που διαμένω, οι ένοικοι κλειδώνουν την πόρτα εισόδου κατά τη διάρκεια της ημέρας..."

"Στην πολυκατοικία που διαμένω, οι ένοικοι κλειδώνουν την πόρτα εισόδου κατά τη διάρκεια της ημέρας..."

Στην πολυκατοικία που διαμένω οι ένοικοι κλειδώνουν την κοινόχρηστη πόρτα εισόδου κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάτι το οποίο είναι παράνομο γιατί θεωρείται όδευση διαφυγής. Τι πρέπει να κάνω;

Απάντηση του δικηγόρου Ιωάννη Π. Αλαβάνου

Πράγματι πρόκειται για παράνομη ενέργεια που αντίκειται και στον κανονισμό της πολυκατοικίας. Θα πρέπει να διαμαρτυρηθείτε στο διαχειριστή της πολυκατοικίας και αν δεν έχει αποτέλεσμα η διαμαρτυρία σας, θα πρέπει να προσλάβετε Δικηγόρο, ώστε να κινήσει τις υπό του νόμου προβλεπόμενες διαδικασίες.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Π. Αλαβάνος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα
+30210 3816555, +306932618706,
fax: +30210 3816555
Email: jalavano@otenet.gr
Url: http://www.alavanos.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.