Αρχική InfoTeens Sports Στην τελική ευθεία για τον 22ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας (26/4)

Στην τελική ευθεία για τον 22ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας (26/4)

22ος-ΠοδηλατικοςΤο κέντρο της Αθήνας θα υποδεχθεί την Κυριακή 26 Απριλίου χιλιάδες ποδηλάτες, μικρούς και μεγάλους, που θα ξεχυθούν στους δρόμους της πρωτεύουσας, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για έναν καθαρό και υγιή πλανήτη.

Ο 22ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας και είναι αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης, με μεγάλο χορηγό την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος του οργανισμού, Χρήστος Τεντόμας, τονίζει: «Το ποδήλατο συνιστά τον φιλικότερο τρόπο μετακινήσεων στην πόλη μας. Ο Δήμος της Αθήνας προχωρά σε έργα ανάπτυξης ποδηλατόδρομων, που στόχο έχουν να εντάξουν ακόμη περισσότερο το ποδήλατο στην καθημερινότητα του Αθηναίου πολίτη. Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων εργάζεται καθημερινά, ούτως ώστε η χρήση του ποδηλάτου να καταστεί τρόπος ζωής των Αθηναίων. Για όλους μας στοίχημα θα πρέπει να είναι μια Αθήνα περισσότερο φιλική, καθαρή και ανθρώπινη προς όφελος της ποιότητας ζωής των πολιτών. Αυτούς καλούμαστε να υπηρετήσουμε άλλωστε και αυτοί μας δείχνουν τον δρόμο των ριζικών αλλαγών στην λειτουργία της πόλης".

Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το Ζάππειο Μέγαρο στις 11:30 το πρωί για τις διαδρομές των 8,5χλμ. και 2,7χλμ. Η εκκίνηση των Α.μεΑ. θα δοθεί στις 11:40 π.μ. από τα Προπύλαια. Ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα γίνει στον αύλειο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου.

Από τις 9:00 οι παραγωγοί του music 89.2, Σπύρος Μαργαρίτης και Άντζυ Καραγιάννη, θα ντύσουν μουσικά το Ζάππειο, ενώ από τις 10:55 έως την έναρξη των αγώνων το συγκρότημα Inside Out με δυνατή μουσική θα προετοιμάσει ευχάριστα τους δρομείς και αμέσως μετά σκυτάλη θα πάρουν τα συγκροτήματα Upon Revival και Almost There.

Το ρυθμό στη διαδρομή θα κρατήσει η μουσική παραγωγός του «Αθήνα 9.84» Ελένη Σούρδη και η ομάδα κρουστών Batala Atenas, ενώ ξυλοπόδαροι θα εμψυχώνουν τους ποδηλάτες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter