Αρχική InfoDad «Στηρίζουμε» την ιατροφαρμακευτική φροντίδα των δημοτών του Βύρωνα

«Στηρίζουμε» την ιατροφαρμακευτική φροντίδα των δημοτών του Βύρωνα

generalmedicalconsult600x300Το κοινωνικό του πρόσωπο αποδεικνύει με πράξεις, για μία ακόμα φορά, ο Δήμος Βύρωνα, μέσα από την υλοποίηση του προγράμματος «Στηρίζουμε» που αφορά στην ιατροφαρμακευτική φροντίδα των ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων πολιτών. Ειδικότερα, ο Δήμος Βύρωνα και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ιατρός Χρήστος Γώγος, σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Αποστολή Άνθρωπος», προχωρούν στην υλοποίηση του προγράμματος «Στηρίζουμε», με στόχο την κάλυψη των ιατρικών και φαρμακευτικών αναγκών όσων δημοτών αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά ή είναι ανασφάλιστοι.

«Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των πολιτών που αδυνατούν οικονομικά να καλύψουν τις ανάγκες τους ή που είναι ανασφάλιστοι, αποτελεί υποχρέωση και προτεραιότητά μας» αναφέρει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και προσθέτει: «με πράξεις και όχι στα λόγια αποδεικνύουμε την κοινωνική μας υπευθυνότητα απέναντι στους συμπολίτες μας. Γιατί στα δύσκολα δεν πρέπει να είναι κανείς μόνος του. Γιατί η πρόνοια και η υγεία μας δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια για τους λίγους αλλά πρώτο μέλημα για όλους μας».

Στη σημασία της κοινωνικής πολιτικής και στον τομέα της υγείας, αναφέρεται ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ιατρός Χρήστος Γώγος, επισημαίνοντας: «είναι χρέος μας να συνεισφέρουμε τα μέγιστα στους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους για οικονομικούς λόγους. Είναι ανάγκη να σταθούμε στο πλευρό όλων όσων μας χρειάζονται. Και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δημότες κάθε ηλικίας που χρειάζονται υποστήριξη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τις Επισκέπτριες Υγείας του τμήματος Δημοτικών Ιατρείων της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βύρωνα, στα τηλ.: 2107641702, 2107652588 και 2107624403.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.