Αρχική InfoMommy Νέα Στηρίζουμε την προσπάθεια για την έκδοση του παιδικού παραμυθιού "Ο Λου και ο Λι στο νησί της τελειότητας"

Στηρίζουμε την προσπάθεια για την έκδοση του παιδικού παραμυθιού "Ο Λου και ο Λι στο νησί της τελειότητας"

Loy-and-Lee-CopyΟ Λου και ο Λι στο νησί της τελειότητας. Μία πρωτότυπη προσπάθεια crowdfunding για την έκδοση ενός παιδικού παραμυθιού από την Μαρία Ζαβάκου.

Το βιβλίο πραγματεύεται ένα πολύ επίκαιρο θέμα, τη δυσκολία αλλά και την αναγκαιότητα να προσπαθούμε για αυτό που αγαπάμε, όταν το περιβάλλον και οι συνθήκες είναι αποθαρρυντικές. Ο νεαρός Λου και ο λαγός Λι υπερασπίζονται την αγάπη τους για τη ζαχαροπλαστική, παρά την πίεση από συνομηλίκους και ανθρώπους με εξουσία να κάνουν το αντίθετο. Ένα βιβλίο που εμπνέει παιδιά, γονείς και δασκάλους και μας κάνει να σκεφτούμε ότι η πραγματοποίηση των στόχων μας έρχεται με κόστος. Ένα παραμύθι που θα ζωντανέψει μέσα από τις εικόνες της βραβευμένης Μάριας Μπαχά.

Συνεισφέροντας στην καμπάνια, με μόνο 5 ευρώ ουσιαστικά προαγοράζεις το εικονογραφημένο βιβλίο σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, στα ελληνικά ή στα αγγλικά με την ολοκλήρωση της καμπάνιας. Παράλληλα, γίνεσαι μέρος ενός σκοπού καθώς αν η καμπάνια ξεπεράσει τον στόχο της όλα τα επιπλέον έσοδα θα διατεθούν απευθείας στο Make-A-Wish Ελλάδας.

Το βιβλίο και την προσπάθεια παρουσίασε και η Huffington Post της Ελληνο-αμερικανίδας Arianna Huffington, της οποίας μια ομιλία αποτέλεσε έμπνευση για την όλη προσπάθεια: http://huff.to/1xkTJO3

Υποστήριξε την καμπάνια εδώ: http://igg.me/at/lou-and-lee

Το Make my cake στηρίζει την καμπάνια χαρίζοντας τρία carrot cakes που θα δοθούν μετά από κλήρωση σε τρεις υποστηρικτές. Για όλους τους φίλους του Λου και του Λι που θα περάσουν από το Make my cake, θα υπάρχει ένα cupcake κέρασμα!

Την καμπάνια στηρίζει και το Minilulu και χαρίζει ένα φόρεμα σε έναν υποστηρικτή μας.

Για επιπλέον πληροφορίες:
Μαρία Ζαβάκου
6937405331
mzavakou@yahoo.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.