Αρχική Πασχαλινά Στηρίζουμε "το Χαμόγελο του Παιδιού» με τον πιο απλό αλλά μοναδικό τρόπο!

Στηρίζουμε "το Χαμόγελο του Παιδιού» με τον πιο απλό αλλά μοναδικό τρόπο!

10254042_716322065087189_1892025054270055534_nΔεν χρειάζεται πάντα να προσφέρουμε κάτι ακριβό ή φανταχτερό για να εξασφαλίσουμε ένα χαμόγελο...Φέτος συσκευάζουμε κάτι πιο πολύτιμο...Τα συναισθήματά μας! Διότι τα συναισθήματα όλων μας είναι αληθινά! Προσφέροντας τα πασχαλινά μας δώρα μέσα στη συσκευασία αγάπης "Χαμογελάμε μαζί..." που διατίθεται σε όλα τα συνεργαζόμενα φαρμακεία. Η συσκευασία αγάπης είναι ένα πολυτελές κόκκινο πακέτο που με τη χρήση του προσφέρει αυτόματα 1 ευρώ στο οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού"
Το μόνο που χρειάζεται είναι να ζητήσουμε από το φαρμακείο να συσκευάσει δωρεάν τα δώρα μας στην εν λόγω συσκευασία!

Μη διστάσετε λοιπόν! Ζητήστε από το φαρμακοποιό σας τη Συσκευασία Αγάπης και προσφέρετε έτσι απλά 1 ευρώ στον οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και χαμογελάστε κι εσείς μαζί του!

Είναι τόσο απλό και μοναδικό!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.