Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Στηρίζουμε το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Γονέων και της Μονάδας Εφήβων-Νέων "ΑΤΡΑΠΟΣ" του ΟΚΑΝΑ

Στηρίζουμε το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Γονέων και της Μονάδας Εφήβων-Νέων "ΑΤΡΑΠΟΣ" του ΟΚΑΝΑ

Σε πείσμα των καιρών τα μέλη, οι οικογένειες και οι θεραπευτές της «ΑΤΡΑΠΟΥ» ανοίγουμε τις πόρτες του χώρου μας και σας περιμένουμε στο ετήσιο Bazaar που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και η Μονάδα Εφήβων – Νέων «ΑΤΡΑΠΟΣ» του ΟΚΑΝΑ.Η ανάγκη για προσωπική επαφή, για μοίρασμα και θετική ενέργεια αποτελούν τα συστατικά εκείνα που καθιστούν το Bazaar της Μονάδας Εφήβων θεσμό και σημείο συνάντησης κάθε χρόνο. Μέσα σε ένα κλίμα γιορτινό, με ευχάριστη διάθεση και αισιοδοξία θα θαυμάσετε τις καλλιτεχνικές δημιουργίες που έχουν φιλοτεχνήσει οι γονείς του προγράμματος και θα σας προσφερθούν γαστρονομικές γεύσεις και ζεστό καφέ. Τα έσοδα από το Bazzar διατίθενται προς όφελος των μελών του προγράμματος και τα διαχειρίζεται ο Σύλλογος Γονέων της «ΑΤΡΑΠΟΥ».

Ώρες λειτουργίας του BAZAAR:
Σάββατο 12/12/2015 από 10:00 έως 20:00
Κυριακή 13/12/2015 από 10:00 έως 20:00

Μονάδα Εφήβων Νέων «Ατραπός»
Βαρβάκη 9 Γκύζη, Αθήνα,
210-6420453 & 210-6429689


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.