Αρχική InfoSchool Λύκειο Στις 30 Αυγούστου η ανακοίνωση των φετινών βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια

Στις 30 Αυγούστου η ανακοίνωση των φετινών βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια

βασεις

Στις 30 Αυγούστου αναμένεται η ανακοίνωση των φετινών βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.

Σύμφωνα με το "Βήμα", οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν φέτος για πρώτη χρονιά μια ημέρα πριν την λήξη του Αυγούστου, ενώ συνήθως δεν ανακοινώνονταν μετά τις 23 με 24 του μήνα.

Όπως έχει ήδη επισημανθεί, η πτώση των βάσεων θα είναι μεγάλη και σε πολλές σχολές μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 1.000 μόρια.

Μεγαλύτερη πτώση θα σημειωθεί στις σχολές του δεύτερου και του τέταρτου επιστημονικού πεδίου, αλλά αισθητή θα είναι η «κάθοδος» και στο τρίτο των επιστημών υγείας.

Μάλιστα είναι πιθανό η Ιατρική σχολή φέτος για πρώτη φορά να πέσει κάτω από τα 19.000 μόρια. Πτώση όμως θα έχουν και οι οι οικονομικές σχολές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.