Αρχική InfoSchool Δημοτικό Στις Αδάμες ιδρύεται το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς

Στις Αδάμες ιδρύεται το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς

ggnubypxij507978ccbee13Την ίδρυση του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς το οποίο θα λειτουργήσει στην περιοχή των Αδαμών καθώς και δύο ακόμη νέων δημοτικών σχολείων, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων την ίδια ώρα που καταργούνται σε όλη την Ελλάδα 118 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και συγχωνεύονται άλλα 39, σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε την Τετάρτη 24 Ιουλίου, ο υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, βασιζόμενη στις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής και στις εισηγήσεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης προχώρησε στη δημιουργία του νέου 10ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς το οποίο με τις απαιτούμενες υποδομές αλλά και τον απαραίτητο αριθμό μαθητών θα λειτουργεί παιδαγωγικά, εφαρμόζοντας άρτια το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ίδρυση του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς γίνεται σε μία περίοδο που τα στοιχεία δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι μαθητές στρέφονται προς τα Δημόσια Σχολεία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.