Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης εκ νέου οι αναπληρωτές για υποβολή νέων αιτήσεων

Στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης εκ νέου οι αναπληρωτές για υποβολή νέων αιτήσεων

8ywOsHNEYiRBEugqPEuX

Εστάλησαν σήμερα για δημοσίευση σε ΦΕΚ και οι τρεις εγκύκλιοι πρόσληψης αναπληρωτών (Γενικής, Ειδικής, Μουσικής).

Ακυρώνεται η προηγούμενη διαδικασία και προβλέπεται προθεσμία επτά εργάσιμων ημερών, από τη δημοσίευση, για υποβολή αιτήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: οι συνάδελφοι μπορούν να υποβάλλουν νέα αίτηση, να τροποποιήσουν την παλιά ή απλά να την επικαιροποιήσουν. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να κάνουν επικαιροποίηση της αίτησης, παίρνοντας νέο αριθμό πρωτοκόλλου, από τις Δνσεις Εκπαίδευσης, ακόμα κι αν δεν κάνουν καμία αλλαγή.

Πέρα από την επικαιροποίηση των αιτήσεών τους, οι αναπληρωτές, εφόσον το επιθυμούν, θα μπορούν να κάνουν τροποποιήσεις ενώ όσοι δεν είχαν καταθέσει αιτήσεις κατά το παρελθόν να καταθέσουν αίτηση. Η επικαιροποίηση, όπως ενημερωθήκαμε, είναι απαραίτητη για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στους πίνακες ακόμα και αν δεν θέλουν οι εκπαιδευτικοί να κάνουν αλλαγές, ενώ μετά τη διαδικασία επικαιροποίησης θα δίνεται και νέος αριθμός πρωτοκόλλου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.