Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Στις παιδικές ψυχές στα πάρκα»: Η παράσταση που μεταμορφώνει τα καλοκαιρινά απογεύματα μας σε ξεχωριστά (από 19/06)

«Στις παιδικές ψυχές στα πάρκα»: Η παράσταση που μεταμορφώνει τα καλοκαιρινά απογεύματα μας σε ξεχωριστά (από 19/06)

PHOTO_PAIDIKES_PSYXES2Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος θα παρουσιάσει την καλοκαιρινή παραγωγή «Στις παιδικές ψυχές στα πάρκα». Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια μουσικών και ηθοποιών του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος να κάνει ξεχωριστά τα ζεστά καλοκαιρινά απογεύματα χωρίς να διαταράξει την ξεγνοιασιά των παιδιών που παίζουν χαρούμενα στις ανοιχτωσιές της πόλης. Μια μαγική βαλίτσα που κρύβει μέσα της τραγούδια, θεατρικές φωνές, χορούς και γέλια, θα περιπλανιέται από τις 19:30 μέχρι τις 20:30 σε όλη τη Θεσσαλονίκη κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 19 Ιουνίου.

Συντελεστές:
Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιάννης Τσιακμάκης
Μουσική επιμέλεια: Ευγενία Πανταζόγλου
Χορογραφίες: Ευανθία Σωφρονίδου

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Νεφέλη Ανθοπούλου, Σταυρούλα Αραμπατζόγλου, Κορίνα Βασιλοπούλου, Ελένη Θυμιοπούλου, Άννα Μαντά, Δημήτρης Παπιόπουλος, Δέσποινα Σαρόγλου, Γιάννης Τσιακμάκης, Άννη Τσολακίδου, Μαρίνα Χατζηϊωάννου

PHOTO_PAIDIKES_PSYXES4Στην παράσταση χρησιμοποιούνται οι ζωγραφιές των κοριτσιών Λένας & Ναστάζια Πάνου.

Έναρξη: Πέμπτη 19 Ιουνίου
Μονή Λαζαριστών (Εξωτερικός χώρος)​
Ώρα έναρξης 8 μ.μ.

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη
Σε ανοιχτούς χώρους της πόλης 7.30 μ.μ- 8.30 μ.μ
Ελεύθερη είσοδος

Πληροφορίες για τους χώρους των παραστάσεων:
2315 200.200 / www.ntng.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.