Στο Bits4school βρήκαμε πρωτότυπα προϊόντα και ιδέες για δημιουργικούς χαρούμενους μαθητές

Η εκπαίδευση έχει περάσει στη νέα εποχή και τόσο οι δάσκαλοι όσο και εμείς οι γονείς αναζητούμε πρωτότυπα προϊόντα και έξυπνες ιδέες για δημιουργικούς χαρούμενους μαθητές που θα ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

Τα ανακαλύψαμε στο bits4school.com, ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, στο οποίο θα βρείτε ποικιλία σε βιωματικό και διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό με έντονο το στοιχείο του παιχνιδιού.

Η μάθηση θα γίνει πιο συναρπαστική από ποτέ

Η Ευσταθία Πανταζοπούλου, Δασκάλα – Υπ. Διδ. ΕΚΠΑ και η Αντωνία Μαρκουλάκη, Νηπιαγωγός – Ειδ. Ψυχοθεραπεύτρια, συνδυάζοντας τη διδακτική τους εμπειρία, αλλά και τα διαφορετικά πλαίσια από τα οποία προέρχονται, υλοποίησαν το bits4school.com θέλοντας να αναβαθμίσουν τη μάθηση σε μια εμπειρία δημιουργίας και ανακάλυψης.

Το δημιουργικό, διαδραστικό και βιωματικό εκπαιδευτικό υλικό που θα βρείτε στο bits4school, στηρίζει ενεργά τον μαθητή, τον δάσκαλο αλλά και τον γονέα στις σύγχρονες διδακτικές προκλήσεις. Ο μαθητής πέρα από τη γνώση, αναπτύσσει πολύτιμες δεξιότητες που του επιτρέπουν να παρατηρεί, να ερευνά και να ανακαλύπτει νέες εμπειρίες στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις τους μαθητές σου να αγαπήσουν τη μάθηση

Στο eshop του bits4school.com θα βρείτε ποικιλία εκπαιδευτικών προϊόντων για κάθε τάξη, μάθημα, εποχή, σκοπό και θεματολογία που καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκές τόσο του μαθητή, όσο του γονιού και του δασκάλου.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του bits4schoοl σε σχέση με άλλα εκπαιδευτικά site είναι η δυνατότητα που έχει ο επισκέπτης να πλοηγηθεί ακολουθώντας τα φίλτρα ώστε άμεσα και εύκολα να βρει αυτό που χρειάζεται.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα βρήκαμε την κατηγοριοποίηση των προϊόντων σε ψηφιακά και φυσικά. Διαθέτετε τα απαραίτητα μέσα όπως εκτυπωτή, πλαστικοποιητή κλπ., τότε μπορείτε να προτιμήσετε τα ψηφιακά προϊόντα σε πιο οικονομική τιμή. Αν πάλι δεν έχετε το χρόνο ή τα μέσα για να τα φτιάξετε μόνοι/ες σας τότε ίσως καλύτερα να διαλέξετε τα φυσικά προϊόντα, τα οποία φτάνουν στην πόρτα σας, έτοιμα για χρήση.

Κάντο μόνος σου DIY

Παράλληλα αξιοποιεί τη φύση του «Κάντο Μόνος Σου» ή «DIY» ως παιδαγωγικό εργαλείο και δίνει χώρο στη δημιουργικότητα να εκφραστεί στην τάξη, στο προαύλιο, αλλά και στην ελεύθερη ώρα στο σπίτι. Η διαδραστική φύση του DIY καθοδηγεί το παιδί να βρει λύσεις σε προβλήματα και να αντιληφθεί μόνο του τον κόσμο γύρω του. Μπορείτε να βρείτε πλήθος προτεινόμενων δραστηριοτήτων πατώντας εδώ

Το παιδί μαθαίνει παίζοντας και έτσι βιώνει το ταξίδι της μάθησης ως μια εμπειρία ανακάλυψης και δημιουργίας

Δώστε στα παιδιά αλλά και τους μαθητές σας την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη διαδραστική πλευρά της εκπαίδευσης και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

 

 

www.bits4school.com

Facebook:@bits4school 

Instagram: bits4school