Στο detox day της bioten μάθαμε για νέα προϊόντα για το σώμα μας αλλά και για έναν νέο τρόπο ζωής

#detoxday by bioten (2)_ Detox pilates

Η bioten έκανε τη διαφορά, παρουσιάζοντάς μας νέα προϊόντα που θα ενυδατώσουν και θα αδυνατίσουν το σώμα μας σε μια όμορφη εκδήλωση, με πολλή θετική ενέργεια και διάθεση φρεσκάδας.  Την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στην Αίγλη Ζαππείου, ζήσαμε μια κυριολεκτικά detox day αφιερωμένη στις γυναίκες από την bioten, στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν η νέα σειρά κρεμών προσώπου και γαλακτωμάτων σώματος Skinnergy, το νέο προϊόν της σειράς αδυνατιστικών BODYSHAPE Total Remodeler Gel-Cream και το νέο γαλάκτωμα σώματος Sensual Touch.

Η εκδήλωση τα είχε όλα: Ομορφιά, ενέργεια, άσκηση, υγιεινή διατροφή και ενημέρωση για τη σωστή φροντίδα του προσώπου και του σώματος μας, με την υπογραφή της bioten!

#detoxday by bioten (4)_ àap ûÿóóá¢ÿ íÿá ïßñ½P Å£¿¬ßíP

Οι καλεσμένες ξεκίνησαν τη μέρα τους με ένα αποτοξινωτικό μάθημα pilates από την αγαπημένη καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη.

#detoxday by bioten (3)_ äóGñP Åÿºÿ¢ªºªtóª¼

H εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των νέων προϊόντων που λανσάρει η bioten, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη και τη σημασία της προσωπικής φροντίδας για ένα όμορφο πρόσωπο και σώμα. Οι εκπρόσωποι της bioten, κυρίες  Ζωή Ψαλλίδα, Senior Brand Manager, Consumer Product Division της εταιρείας Γρ. Σαράντης και Ελένη Παπαδοπούλου, αισθητικός –συνεργάτης της εταιρείας, παρουσίασαν τη νέα σειρά κρεμών προσώπου και γαλακτωμάτων σώματος Skinnergy, βασισμένη στα superfruits, το καινοτόμο προϊόν της σειράς αδυνατιστικών BODYSHAPE Total Remodeler Gel-Cream και το νέο γαλάκτωμα σώματος Sensual Touch, ανέλυσαν τις τάσεις στην ομορφιά και μοιράστηκαν χρήσιμα tips για την καθημερινή πρόληψη, φροντίδα και προστασία κάθε γυναίκας, κάθε τύπου δέρματος.

Τα Era Nuts και «Το Βαζάκι» προσέφεραν «ενδυνάμωση» μέσα από τους αποτοξινωτικούς χυμούς και τα superfruits που απόλαυσαν οι καλεσμένες μας.
Ομορφιά εμπνευσμένη από τη Φύση… για άλλη μια φορά από τη bioten!

#detoxday by bioten (5)