Αρχική InfoMommy Υγεία Στο επίκεντρο των συζητήσεων υπουργείου Υγείας και ΚΕΕΛΠΝΟ το μεταναστευτικό

Στο επίκεντρο των συζητήσεων υπουργείου Υγείας και ΚΕΕΛΠΝΟ το μεταναστευτικό

ImageHandler-4

Το Σάββατο 28 Αυγούστου κατόπιν πρωτοβουλίας του νέου Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Δημόπουλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας με το νέο αναπληρωτή Υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα και με τον Πρόεδρο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο.

Επίκεντρο της εποικοδομητικής συζήτησης που διεξήχθη ήταν οι τρόποι αντιμετώπισης της μεταναστευτικής κρίσης και οι άμεσες πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν. Ως εκ τούτου, προχωρήσαμε στην αποστολή της κινητής μονάδας του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στο νησί της Κω, προκειμένου να αναπτύξει δράσεις και παρεμβάσεις σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης, της συμβουλευτικής και κοινωνικής υγείας, καθώς και της παραγωγής υγείας στο ακριτικό νησί, το οποίο δοκιμάζεται από τα έντονα μεταναστευτικά ρεύματα εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Είναι σαφές ότι από τις κύριες προτεραιότητες της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας είναι η άμεση και η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες όπως και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.