Αρχική InfoMommy Νέα Στο φως οι κρυφές δωρεές του Τζορτζ Μάικλ - Είχε βοηθήσει γυναίκα να υποβληθεί σε εξωσωματική

Στο φως οι κρυφές δωρεές του Τζορτζ Μάικλ - Είχε βοηθήσει γυναίκα να υποβληθεί σε εξωσωματική

Κρυφές δωρεές και φιλανθρωπίες, τις οποίες πολύ λίγα άτομα γνώριζαν μέχρι και σήμερα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά το θάνατο του διάσημου καλλιτέχνη Τζορτζ Μάικλ. Φιλανθρωπικές οργανώσεις εξέδωσαν ανακοινώσεις, αποκαλύπτοντας τις μεγάλες δωρεές που ο ίδιος είχε καταβάλει κρυφά, ενώ ακρετοί είναι οι απλοί πολίτες που δημοσιεύουν ιστορίες για την οικονομική βοήθεια που τους είχε προσφέρει.

Ο Βρετανός παρουσιαστής Richard Osman που παλαιότερα παρουσίαζε τηλεπαιχνίδι, αποκάλυψε ότι ο Τζορτζ Μάικλ είχε τηλεφωνήσει στο κανάλι με σκοπό να προσφέρει το χρηματικό ποσό που χρειαζόταν, προκειμένου να βοηθήσει μια παίκτρια -η οποία είχε ανάγκη 18.000 ευρώ- να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση και δυστυχώς δεν είχε καταφέρει να κερδίσει κάποιο χρηματικό ποσό.

Μια ακόμη φιλανθρωπία του διάσημου καλλιτέχνη φέρνει στο φως η Πρόεδρος της συμβουλευτικής γραμμής για παιδιά Childine, στην οποία παραχώρησε για λογαριασμό του Οργανισμού που διηύθυνε, τα δικαιώματα εκμετάλλευσης για το Νο1 Single του «Jesus To A Child». Παράλληλα, φρόντιζε να κάνει και άλλα δώρα στον Οργανισμό, προσπαθώντας έτσι να φροντίζει και είναι δίπλα στα παιδιά.

Άλλη μια κρυφή και συνάμα πολύ συγκινητική ιστορία είναι η μεγάλη βοήθεια που προσέφερε σε μια φοιτήτρια, η οποία παράλληλα εργαζόταν προκειμένου να μπορέσει να σπουδάσει και να εξασκήσει το επάγγελμα της νοσοκόμας. Ο Τζορτζ Μάικλ προσέφερε στην κοπέλα 6.000 ευρώ για να μπορέσει να πληρώσει τα δίδακτρα για τη σχολή της. Μάλιστα, την είδηση τότε είχε δημοσιεύσει μια δημοσιογράφος, σεβόμενη την επιθυμία του να παραμείνει άγνωστη η προσφορά του.

Eπίσης, φρόντιζε να υποστηρίζει ερευνητικά κέντρα και ιδρύματα για την καταπολέμηση της ασθένειας του AIDS και του στίγματος που τη συνοδεύει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.