Αρχική InfoMommy Νέα Στο Internet επτά στα δέκα νοικοκυριά

Στο Internet επτά στα δέκα νοικοκυριά

Family in living room with laptop smiling
Αύξηση κατά 16,5% παρουσίασε η διείσδυση του διαδικτύου στα ελληνικά νοικο-κυριά το α’ τρίμηνο του 2014, σύμφωνα με την Έρευνα Χρήσης Τεχνολογιών Πληροφόρησης και Επικοινωνίας, που διεξήγαγε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Πιο συγκεκριμένα, 7 στα 10 νοικοκυριά έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από την κατοικία τους (ποσοστό 65,6%), με τη μεγαλύτερη αύξηση, σε σχέση με το 2013, να καταγράφεται στην Κεντρική Ελλάδα και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, 53,2% και 39,3%, αντίστοιχα.

Για όλες τις ηλικιακές ομάδες έχει καταγραφεί αύξ-ση, ενώ μεγαλύτερη αύξηση καταγράφηκε για την ηλικιακή ομάδα 65-74 ετών. Επίσης, 6 στους 10 από όσους χρησιμοποίησαν το διαδίκτυο το α’ τρίμηνο του 2014, συνδέθηκαν στο διαδίκτυο από φορητή συσκευή.

Η online ανάγνωση ειδήσεων σε ιστοσελίδες, εφημερίδες, περιοδικά είναι στην κορυφή της λίστας των διαδικτυακών δραστηριοτήτων και πραγματο-ποιείται από το 84,9% των χρηστών του διαδικτύου, καταγράφοντας αύξηση 10% σε σχέση με το 2013.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.