- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Στο «κάδρο» των ερευνών οι συγγενείς της Πισπιρίγκου – “Αν υπήρχαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου γιατί αργεί τόσο το πόρισμα;”

Οι συμπτώσεις μυστήριο με τους θανάτους των 3 παιδιών στην Πάτρα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου [2] θέλει να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ αναμένονται τα πορίσματα, για το θάνατο των άλλων δυο παιδιώνΩστόσο, στο κάδρο των αρχών μπαίνουν και συγγενείς της κατηγορουμένης. [3]

O κύκλος των ερευνών για τους θανάτους των άλλων δυο κοριτσιών, της Ίριδας και Μαλένας ετοιμάζεται να κλείσει. Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών θα συμπεριλάβουν στο φάκελο καταθέσεις από τους συγγενείς της 33χρονης κατηγορούμενης, αλλά και φίλους και συγγενείς του ζευγαριού, που είτε ήταν παρόντες σε κάποιο περιστατικό [4] – όπως για παράδειγμα η αδελφή της Ρούλας στο θάνατο της μικρής Ίριδας – είτε μπορεί να γνωρίζουν οτιδήποτε, σχετικά με το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της οικογένειας, στην οδό Μπιζανίου.

Ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας – Η ώρα των απαντήσεων

Η εβδομάδα που διανύουμε θεωρείται εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, [5] αναφορικά με την προανάκριση που διεξάγεται για τα αίτια θανάτου των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας. [6]

Τόσο οι τοξικολογικές εξετάσεις στο εργαστήριο του ΑΠΘ ολοκληρώνονται όσο και οι ιστολογικές εξετάσεις στο παθολογοανατομικό εργαστήριο της Ιατρικής Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τοξικολογικά δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι ύποπτο, ωστόσο στις ιστολογικές εξετάσεις έχουν προκύψει πολύ σοβαρές ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα, στις ιστολογικές εξετάσεις από την εικόνα που έως τώρα υπάρχει, δεν είναι αιτία θανάτου ο φλεβόκομβος στην Ίριδα, αλλά η υποξία όπως και στην Μαλένα. Στην Ίριδα εκτός των ηπατικών αλλοιώσεων και του πνευμονικού οιδήματος, όπως βρέθηκε και στην Μαλένα, εντοπίστηκαν επιπλέον στον εγκέφαλό της αιμορραγικές διηθήσεις, συμβατές με υποξία.

Σήμερα παραδίδεται το πόρισμα των τοξικολογικών Μαλένας και Ίριδας

Σήμερα παραδίδεται το πόρισμα  από το εργαστήριο του κ.Ραικου και αφορά τον επανέλεγχο των τοξικολογικών της Μαλένας και Ίριδας. Αυτό αποκάλυψε αποκλειστικά ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” [7].  Δυστυχώς , επισήμανε ο δημοσιογράφος , δεν διασώζονται αίμα και ούρα ούτε από τη Μαλένα ούτε από την Ίριδα.   Όπως ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών ,θα είναι κοινό. Δεν θα υπάρχει καμία διαφωνία και θα δίνει κοινή αιτία θανάτου για τα δύο άτυχα παιδιά: Ασφυξία , από εγκληματική ενέργεια. [8] “Έχουν αξιολογηθεί όλα τα ευρήματα  ,μεταξύ αυτών και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που έφερε στο φως η  “ΜΠΑΜ”με τις αμυχές και τα σημάδια στα πρόσωπα της Μαλένας και της Ίριδας. Έχουν συγκριθεί μάλιστα τα ντοκουμέντα με προγενέστερες φωτογραφίες των δύο παιδιών.

“Αν υπήρχαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου γιατί αργεί τόσο το πόρισμα;”

Σε σημερινές του δηλώσεις στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζίνα ο διηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, Όθων Παπαδόπουλος, πήρε θέση για τα όσα ακούγονται περί ασφυκτικού θανάτου σε Ίριδα και Μαλένα και απάντησε ότι “Αν υπήρχαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου για ποιο λόγο περιμέναμε 1,5 μήνα για το πόρισμα;”.

Διαβάστε επίσης:

O μπαμπάς της Καρολάιν ανοίγει την καρδιά του και μιλά για την μικρή Λυδία – Οι απειλές για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο [9]

Έκκληση για αιμοπετάλια και αίμα για τον 22 μηνών Θοδωρή που δίνει μάχη με τον καρκίνο του νεφρού (νεφροβλάστωμα) [10]

Mαθητής του 2ου ΓΕΛ Αγρινίου έγινε δεκτός με υποτροφία σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως [11]