Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αθηναίων ο Γ. Καμίνης τίμησε τους εθελοντές καθηγητές

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αθηναίων ο Γ. Καμίνης τίμησε τους εθελοντές καθηγητές

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αθηναίων επισκέφθηκε, με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, προκειμένου να ευχαριστήσει τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που στήριξαν για τέταρτη συνεχή χρονιά τον πολύ επιτυχημένο θεσμό.

«Φέτος 61 εκπαιδευτικοί βοηθήσατε αποτελεσματικά 214 μαθητές που το είχαν ανάγκη στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του 8ου Γυμνασίου – Λυκείου Αθηνών, σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια» είπε ο κ. Καμίνης σημειώνοντας ότι ο θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι επιτυχημένος διότι κάθε χρόνο βελτιώνεται και με συνεχή αυτοαξιολόγηση γίνεται όλο και πιο χρήσιμος για τους μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Ο δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει τον θεσμό με όλες της τις δυνάμεις, αφού βρίσκεται στην αιχμή της κοινωνικής της πολιτικής.

Ο δήμαρχος Αθηναίων συνεχάρη έναν προς έναν τους εθελοντές και τους απένειμε συμβολικά τιμητικές βεβαιώσεις εθελοντικής προσφοράς.

«Χρειαζόμαστε περισσότερους εθελοντές» τόνισε στο χαιρετισμό της η αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναίων για το Παιδί, κυρία Μαρία Ηλιοπούλου. Σύμφωνα με την κυρία Ηλιοπούλου, κατά τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 900 μαθητές, ενώ έχουν διδάξει περισσότεροι από 300 εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων. Μάλιστα ο πρωτοποριακός θεσμός του δήμου Αθηναίων έχει να παρουσιάσει αξιοσημείωτες επιτυχίες των μαθητών για την πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Με ποσοστό επιτυχίας 50% την πρώτη χρονιά (100 μαθητές) και 80% τη δεύτερη και τρίτη χρονιά λειτουργίας (περισσότεροι από 400 μαθητές).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter