Στο “κόκκινο” η αγωνία για την εξαφάνιση της 46χρονης μητέρας 2 παιδιών – Το συμβάν που την είχε αναστατώσει

Στο “κόκκινο” η αγωνία για την εξαφάνιση της 46χρονης μητέρας 2 παιδιών, Αγγελικής-Ειρήνης Καπετανάκη, από την περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια της οποίας τα ίχνη χάθηκαν τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Αγωνία για την εξαφάνιση μητέρας δυο παιδιών από την περασμένη Δευτέρα

Για την εξαφάνιση της Αγγελικής-Ειρήνης Καπετανάκη έχει εκδοθεί Silver Alert, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές την εξαφάνιση της δήλωσε ο πατέρας της 45χρονης την επομένη μέρα στο τοπικό ΑΤ ενώ στην κατάθεση του υποστήριξε ότι η Αγγελική αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όπως είπε η κόρη του το πρωί ξεκίνησε όπως κάθε μέρα για να πάει στην εργασία της στην Πατησίων ενώ ήταν απόλυτα φυσιολογική και δεν του έδωσε κάποιο σημάδι ότι δεν θα επιστρέψει. Είπε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι κράταγε μια μικρή τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα.

Από την στιγμή εκείνη ξεκίνησαν οι αναζητήσεις των αστυνομικών τόσο στην εργασία της όσο και σε στέκια που σύχναζε και υπέδειξαν οι οικείοι της, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποιο σημάδι της.

Το ίδιο βράδυ εκδόθηκε Silver Alert το οποίο αναφέρει ‘’Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο παντελόνι, σκουρόχρωμη κοντομάνικη μπλούζα και μαύρα παπούτσια – μπαλαρίνες. Κρατάει μικρή σκούρα τσάντα. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.΄΄

Το συμβάν που την είχε αναστατώσει

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Protothema.gr, πριν ένα χρόνο η 45χρονη γυναίκα είχε βάλει άθελά της φωτιά στο σπίτι της, το οποίο είχε καεί ολοσχερώς. Γεγονός που της είχε στοιχίσει αρκετά, με τον πατέρα της να βρίσκεται στο πλευρό της και να τη φροντίζει για να το ξεπεράσει.

Διαβάστε επίσης:

Ελίνα Χατζηδημητρίου: Η πρώτη που αποφοίτησε με 10 από τη Σχολή Θετικών Επιστημών αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας!

Συναγερμός στο Γαλαξίδι: Βρέθηκε χειροβομβίδα έξω από παιδικό σταθμό

Δικαιώθηκε εκπαιδευτικός -Το Διοικητικό Εφετείο αίρει την αργία κατά την περίοδο της τηλεκπαίδευσης