Αρχική Νέα Στο Λονδίνο βρίσκεται ο 11χρονος Χάρης για να υποβληθεί σε ειδική πειραματική θεραπεία - Ας βοηθήσουμε όλοι μας

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο 11χρονος Χάρης για να υποβληθεί σε ειδική πειραματική θεραπεία - Ας βοηθήσουμε όλοι μας

Στην Harley Street clinic του Λονδίνου βρίσκεται ήδη ο 11χρονος Χάρης συνοδευόμενος από τη μητέρα του, προκειμένου να υποβληθεί σε ειδική πειραματική θεραπεία. για την αντιμετώπιση της επιθετικής μορφής καρκίνου από τον οποίο πάσχει.  Ο μικρός Κερκυραίος έχει συγκινήσει το πανελλήνιο μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας από το οποίο πάσχει, καθώς ήδη έχει συγκεντρωθεί μεγάλο ποσό για το τεράστιο κόστος νοσηλείας, που δυστυχώς μέχρι στιγμής αρνείται να καλύψει ο ΕΟΠΥΥ αναφέρει το corfunews.gr . Η πρόεδρος του συλλόγου Φάρος Ζωής, Σοφία Ροζή, μίλησε στην ΕΡΤ-1  καλώντας όποιον μπορεί να συμβάλλει για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Ο 11χρονος Χάρης πάσχει από μία σπάνια και εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου, που ονομάζεται «Κυψελιδικό Ραβδομυοσάρκωμα».Ο μικρός υποτροπίασε τον Φεβρουάριο του 2016 και βρίσκεται, πια, στο Νοσοκομείο του Λονδίνου «Τhe Harley Street Clinic» για να ακολουθήσει άλλου είδους θεραπείες, αφού οι συμβατικές θεραπείες δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για βοήθεια του μικρού Χάρη που παλεύει για να ζήσει και σημειώνει πως η μόνη θεραπεία που θα μπορούσε να δώσει σοβαρές ελπίδες για να συνεχίσει να ζει απαιτούσε τη μετάβασή του στο εξωτερικό οπού και βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «για το σκοπό αυτό απαιτείται η άμεση συγκέντρωση χρημάτων και συγκεκριμένα του ποσού των 80.000€ για να υποβληθεί σε πρωτοποριακή θεραπεία-τρίτης γραμμής στο εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού The Harley Street clinic αφού το Δημόσιο αρνήθηκε να καταβάλει την απαιτούμενη δαπάνη. Μέχρι σήμερα έχει συγκεντρωθεί το 1/3 του ποσού που είναι αναγκαίο για να πληρωθούν τα νοσήλια του 11χρονου, στο εξειδικευμένο Κέντρου του εξωτερικού.» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο ΙΣΑ αναφέρει: «Απευθυνόμενοι στην ευαισθησία σας παραθέτουμε το ΑΜΚΑ του μικρού και τον αριθμό λογαριασμού του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στην Εθνικής Τράπεζας, για τη συμβολή του κάθε συμπολίτη μας. Ο λογαριασμός θα παραμείνει ενεργός μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαΐου.

  • ΑΜΚΑ : 01120401672
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 182/5 4501 606
  • IBAN: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606
  • Όνομα δικαιούχου: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.