Αρχική InfoTeens Νέα Στο νοσοκομείο 15χρονος από τα Τρίκαλα που κυνηγούσε Pokemon

Στο νοσοκομείο 15χρονος από τα Τρίκαλα που κυνηγούσε Pokemon

Το πρώτο ατύχημα εξαιτίας του δημοφιλούς παιχνιδιού επαυξημένης πραγματικότητας Pokemon Go σημειώθηκε στην Τοπική Κοινότητα Ράξας του Δήμου Τρικκαίων.

Ένας 15χρονος στην προσπάθεια του να κυνηγήσει Pokemon, έπεσε πάνω στη φρέζα την ώρα που ο αγρότης πατέρας του εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του.

Έντρομος ο αγρότης μετέφερε το αιμόφυρτο παιδί του στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα στο κεφάλι του ήταν επιπόλαιο και οι γιατροί έστειλαν τον 15χρονο στο σπίτι του, αφού πρώτα του έκαναν τέσσερα ράμματα.

Πρόκειται για το πρώτο θύμα στην Ελλάδα, της μανίας που έχει κατακλύσει τον πλανήτη, και ελπίζουμε το φαινόμενο να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.