Αρχική InfoTeens Νέα Στο νοσοκομείο δύο μαθητές από την Κρήτη σε κατάσταση μέθης κατά τη διάρκεια τριήμερης εκδρομής

Στο νοσοκομείο δύο μαθητές από την Κρήτη σε κατάσταση μέθης κατά τη διάρκεια τριήμερης εκδρομής

Δύο ανήλικοι μαθητές από την Κρήτη κατέληξαν στο νοσοκομείο Σωτηρία σε κατάσταση μέθης, κατά τη διάρκεια τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές της Γ' τάξης του 5ου Γυμνασίου Ηρακλείου συνοδεύονταν από τέσσερεις καθηγητές τους και ένα γιατρό. Αφού παρακολούθησαν θεατρική παράσταση, επέστρεψαν στο ξενοδοχείο που διέμεναν, έχοντας εξασφαλίσει ένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού.

Το μπουκάλι καταναλώθηκε από τους ανήλικους, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να καταρρεύσουν και να χρειαστεί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ο πατέρας της οποίας πρόκειται να κινήσει νομικές διαδικασίες σε βάρος των συνοδών, διερωτώμενος πώς άφησαν χωρίς εποπτεία τους μαθητές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter