Αρχική Νέα Στο Open Day των εκπαιδευτηρίων "Ο Πλάτων" θα μάθετε για το σχολείο του 21ου αιώνα (29/3)

Στο Open Day των εκπαιδευτηρίων "Ο Πλάτων" θα μάθετε για το σχολείο του 21ου αιώνα (29/3)

open_day_2014
Το προσεχές Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 είναι μια ξεχωριστή ημέρα, τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά. Τα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων», δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς να δουν από κοντά τη δουλειά των παιδιών με βάση τα πρωτοποριακά προγράμματα International Baccalaureate, και την ευκαιρία στα παιδιά να παρουσιάσουν το έργο τους.

Τα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» πιστεύουν στην καινοτομία, στην εκπαιδευτική θεωρία και πράξη. Καινοτομία που μπορεί να επιτευχθεί στο Ελληνικό σχολείο σήμερα. Καινοτομία που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που μαθαίνουν τα παιδιά, να εκσυγχρονίσει το τι μαθαίνουν και να τους δώσει νέα εφόδια για το μέλλον.

Την Ημέρα Ανοικτού Σχολείου - Open Day, τα παιδιά καλούν τους γονείς να γίνουν μαθητές, να μπουν στη θέση τους και να γνωρίσουν τους καινούργιους τρόπους μάθησης.

Τα εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» μας περιμένουν το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις τους στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής για ένα διαφορετικό Σαββατιάτικο πρωινό με πολλές εκπλήξεις. Άλλωστε η εμπειρία των 45 ετών στην εκπαίδευση είναι η καλύτερη εγγύηση για το μέλλον των παιδιών!

21


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.