Αρχική Διάφορα "Στο ράφι": Νέα ελληνική σειρά για τη μικρή οθόνη από τον Παναγιώτη Καποδίστρια

"Στο ράφι": Νέα ελληνική σειρά για τη μικρή οθόνη από τον Παναγιώτη Καποδίστρια

malfa

Ο γνωστός σεναριογράφος, Παναγιώτης Καποδίστριας, μετά τις 7 Θανάσιμες Πεθερές, φέρνει στη μικρή οθόνη, αλλά και στο διαδίκτυο, την κωμική σειρά «Στο Ράφι». Η νέα ελληνική σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο.

Τα σενάρια των αυτοτελών επεισοδίων, είναι γραμμένα από τους μαθητές του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής Tabula Rasa, με την επιμέλεια και τη σκηνοθεσία του Παναγιώτη Καποδίστρια.

Όσον αφορά το σίριαλ «Στο ράφι», η Μπέσυ Μάλφα έκανε τα πρώτα γυρίσματα για τον «πιλότο» της παραγωγής. Η νέα τηλεοπτική δουλειά του Παναγιώτη Καποδίστρια αφορά... γεροντοκόρες. Η Μπέσυ Μάλφα θα υποδυθεί μια ανύπαντρη μάνα 40 ετών, που η κόρη της ετοιμάζεται για σπουδές στην Αθήνα. Εκείνη σε μια πολύ όμορφη ηλικία ξαφνικά μένει μόνη της. Oταν αποφασίζει να φτιάξει τη ζωή της, η κόρη της θα επαναστατήσει. Θα της περάσει όμως; Το φινάλε κάθε υπόθεσης κρατούν στα χέρια τους οι τηλεθεατές. Εκείνοι θα επιλέξουν ψηφίζοντας αν η ηρωίδα θα μείνει γεροντοκόρη ή θα πάρει με παπά και κουμπάρο τον κύριο της διπλανής πολυκατοικίας. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο παίζει και ο Βασίλης Ρίσβας.

Όπως λέει η Μπέσυ Μάλφα στην εφημερίδα «δημοκρατία»: «Η σειρά είναι κωμική και θα μας διηγηθεί ιστορίες από πολλές γεροντοκόρες. Από τη θεία, την αδελφή, τη διευθύντρια γεροντοκόρη. Λένε ότι ο άνθρωπος είναι οι επιλογές του. Εγώ θαυμάζω τις γυναίκες που έχουν αποφασίσει, παρά την κοινωνική κριτική που δέχονται, να περπατήσουν στη ζωή τους με ελευθερία, να μη συμβιβαστούν, αν δεν βρουν τον άνθρωπο που τους καλύπτει συναισθηματικά. Και θαυμάζω περισσότερο τις ανύπαντρες μητέρες που θυσιάζουν τη ζωή τους, για να μεγαλώσουν σωστά το παιδί τους. Αυτή που δεν συγχωρώ είναι η μάνα, η οποία κοιτά τη διασκέδασή της πάρα το παιδί της. Επειδή μεγάλωσα με μια χήρα μαμά που μας τα έδωσε όλα βάζοντας πίσω τον εαυτό της, εκτιμώ τις γυναίκες που παλεύουν κοινωνικά και οικονομικά μόνες τους, χωρίς έναν σύντροφο στο πλάι τους»'.

Από το «Ράφι» θα περάσει και η παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση μαζί με την κορούλα της...

Παρακολουθήστε τα trailer της σειράς:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.