Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο "Στο σπίτι του πρώην άνδρα μου, στο οποίο διαμένει τα Σαββατοκύριακα το 3χρονο κοριτσάκι μου συμβαίνουν διάφορα ανάρμοστα πράγματα...."

"Στο σπίτι του πρώην άνδρα μου, στο οποίο διαμένει τα Σαββατοκύριακα το 3χρονο κοριτσάκι μου συμβαίνουν διάφορα ανάρμοστα πράγματα...."

MirrorReflectionLittleGirl"Στο σπίτι του πρώην άνδρα μου, στο οποίο διαμένει το σαββατοκύριακο το 3χρονο κοριτσάκι μου συμβαίνουν διάφορα ανάρμοστα πράγματα. Στο ίδιο σπίτι μένει η αδερφη του και το 12χρονο αγόρι της. Μαθαίνουν στο μωρό μου να φτύνει, της δείχνουν πως να χαϊδεύει τα γεννητικά της όργανα. Σημειωτέον ότι ο πρώην άνδρας μου πάντα είχε περίεργη σχέση με την αδερφή του καθώς σχολίαζε και θαύμαζε το σώμα της, όταν καθόντουσαν μαζί χάϊδευε ο ένας το χέρι του αλλού κλπ. Θέλω να στείλω κοινωνική λειτουργό στο σπίτι να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω;  Με τον πρώην άνδρα μου χωρίσαμε όταν η μικρή ήταν 6 μηνών και είμαστε ακόμη στα δικαστήρια για γεγονότα που έχουν συμβεί όπως αρπαγή ανηλίκου, μη τήρηση συμφωνητικού κλπ. Σας ευχαριστώ πολύ"

Απαντά ο  δικηγόρος Γιάννης Π. Αλαβάνος

Μπορείτε να απευθυνθείτε στον αρμόδιο εισαγγελέα ανηλίκων και αφού εκθέσετε όλα αυτά τα περιστατικά, εκείνος υποχρεούται από το νόμο να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, μεταξύ των οποίων είναι και η εντολή προς την κοινωνική υπηρεσία, να αποστείλει κοινωνικό λειτουργό για να ελέγξει την κατάσταση και να συντάξει προς τούτο σχετική έκθεση. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να διατάξει την προσωρινή ανάθεση φύλαξης του ανήλικου παιδιού σας σε ειδικό ίδρυμα.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Π. Αλαβάνος, 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα
+30210 3816555, +302107480105
+306932618706, fax: +30210 3816555
Email: jalavano@otenet.gr
http://www.alavanos.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.