“Στο στοιχείο τους”: Η απίθανη ταινία κινουμένων σχεδίων έρχεται στις 15 Ιουνίου και ανυπομονούμε να την δούμε!

“Στο στοιχείο τους” ήτοι «Elemental» τιτλοφορείται η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar που έρχεται στους κινηματογράφου στις 15 Ιουνίου!

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Peter Sohn, ο οποίος είχε υπογράψει στο παρελθόν την ταινία The Good Dinosaur του 2015 και την ταινία μικρού μήκους Partly Cloudy ενώ στην παραγωγή συμμετέχει και η Denise Ream.

Η νέα ταινία ακολουθεί τα βήματα της σειράς Toy Story, Cars, Wall-E και Inside Out, δημιουργώντας πλήρως ενσωματωμένους χαρακτήρες των τεσσάρων βασικών στοιχείων: γη, αέρας, φωτιά και νερό.

Η υπόθεση της ταινίας

Αυτό το καλοκαίρι, γνωρίστε τους κατοίκους της Πόλης των Στοιχείων.

Μια νέα πρωτότυπη ταινία που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία. Το trailer μας παρουσιάζει κάθε στοιχείο – τον αέρα, τη γη, το νερό και τη φωτιά – και τι τα ξεχωρίζει σύμφωνα με τη Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν.

Στην ταινία όμως βγαίνει επιτέλους από τo “στοιχείο” της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη. Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

15 IOYNIOY ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ 

ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές στην ημερομηνία λήξης των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια – Τι πρέπει να ξέρουν οι μαθητές

Ο μεγαλύτερος εν ζωή μίμος επιστρέφει στο Θέατρο Παλλάς με το φημισμένο «Slava’s Snow Show» (5-9/4)

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης “Ο κύριος Κιχ και το μυστικό Κουτί των Ήχων!” μιλάνε αποκλειστικά στο Ιnfokids.gr