Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Στο The Mall Athens εσύ επιλέγεις τη νέα γεύση των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ (22/11)

Στο The Mall Athens εσύ επιλέγεις τη νέα γεύση των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ (22/11)

WTF Γευστική ΑναμέτρησηΤα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ, κορυφώνουν την εμπειρία “What’s the Flavor?” και σας καλούν στη LIVE γευστική δοκιμή το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, από τις 12.00 έως τις 20.00 στο The Mall Athens όπου θα αναμετρηθούν οι 2 επικρατέστερες γεύσεις που ψηφίστηκαν online από τους Fans!

Οι λάτρεις των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ μέσω του site www.whatstheflavor.gr είχανε τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους γεύσεις και να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους συνδυασμούς, αναδεικνύοντας τον Γύρο&Sauce Γιαουρτιού και την BBQ Sauce&Onion Rings για την ζωντανή γευστική αναμέτρηση!

Με συνολικά 60 νικητές, ο ενθουσιασμός κορυφώνεται:
40 τυχεροί κέρδισαν αυτόματα τη γεύση που δημιούργησαν και έγιναν πρεσβευτές των δικών τους ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ, στηρίζοντας τον συνδυασμό τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.
20 τυχεροί που θα λάβουν μέρος online αλλά και κατά τη διάρκεια του event στο The Mall Athens, μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν τη νικήτρια γεύση!

Τώρα, η επιλογή της νέας γεύσης των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ είναι στην τελική ευθεία:
Τα ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ σας περιμένουν να απολαύσετε τις δύο μοναδικές γεύσεις και να ψηφίσετε αυτή που προτιμάτε μέσα από μια διασκεδαστική και γευστική αναμέτρηση και …. let the best flavor win!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter