Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς Στο www.paneschicco.gr αγοράζετε ποιότητα Chicco σε απίστευτες τιμές!

Στο www.paneschicco.gr αγοράζετε ποιότητα Chicco σε απίστευτες τιμές!

90917d8b09930f9e8c46b7a668dab463Οι βρεφικές πάνες Chicco Dry Fit έρχονται στο σπίτι σας, εύκολα, γρήγορα και τώρα σε απίστευτες τιμές! Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα www.paneschicco.gr, κάντε ηλεκτρονικά τις αγορές σας και οι βρεφικές πάνες της Chicco έρχονται στο σπίτι σας εύκολα, γρήγορα και σε συμφέρουσα τιμή, με ένα κλικ!

Συγκεκριμένα, με την αγορά 1 κιβωτίου, από οποιοδήποτε μέγεθος, κερδίζετε έκπτωση -15%, ενώ με την αγορά 2 κιβωτίων και πάνω (από το ίδιο μέγεθος) κερδίζετε έκπτωση -25%!!!

… Και φυσικά με δωρεάν μεταφορικά σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας σας!

Βρεφικές πάνες Chicco Dry Fit: Ποιότητα εμπιστοσύνης σε απίστευτη τιμή!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.