Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Στο ΖΑΟΝ κάνουμε τα παιδιά μας τις αυριανές πρωταθλήτριες!

Στο ΖΑΟΝ κάνουμε τα παιδιά μας τις αυριανές πρωταθλήτριες!

096

Αν αναζητάτε έναν αθλητικό σύλλογο προκειμένου η κόρη σας να γνωρίσει το αθλητικό πνεύμα, να αθληθεί και ν’ αναπτυχθεί, ο «ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» θα σας καλύψει πλήρως.

Βόλεϊ, ενόργανη γυμναστική, κολύμβηση, μπάσκετ είναι οι δραστηριότητες που καλύπτει ο Σύλλογος, με πραγματικά μεγάλη επιτυχία, χρόνια τώρα.

img_3890

Ο ιστορικότερος και μακροβιότερος αθλητικός σύλλογος του βόλεϊ «ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» έχει δημιουργήσει και λειτουργεί τμήματα προσταδιακού αθλητισμού στο γυναικείο βόλεϊ. Πιο συγκεκριμένα: Ακαδημίες, μίνι βόλεϊ, παγκορασίδες-κορασίδες. Από τα τμήματα αυτά θα ξεπηδήσουν οι αυριανές πρωταθλήτριες που θα πλαισιώσουν μετέπειτα την γυναικεία ομάδα.

Αντίστοιχα τμήματα υπάρχουν στην ενόργανη γυμναστική, στην κολύμβηση και στο μπάσκετ ενώ σύντομα θα συσταθεί και τμήμα τένις.
Στόχος του συλλόγου «ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» πάνω από όλα είναι η αθλητική ανάπτυξη των παιδιών, η μύηση στο ομαδικό πνεύμα, το ήθος, η προσωπικότητα και η ανταγωνιστικότητά τους. Πρόκειται για εφόδια τα οποία, εκτός από τις αθλητικές τους δραστηριότητες, είναι απαραίτητα για την ζωή και ως βοήθημα στις σπουδές τους και στην κοινωνική τους καταξίωση.
Ο σύλλογός «ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» μετά από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του εμπλουτίστηκε σε διοικητικό επίπεδο, σε επίπεδο εφοριών και σε προπονητικό επίπεδο από καταξιωμένους επαγγελματικά και κοινωνικά ανθρώπους αρκετοί από τους οποίους είναι και γονείς παιδιών του συλλόγου. Ειδικά το προπονητικό τημ του συλλόγου συνδυάζει καταξιωμένους προπονητές με πανελλήνιες διακρίσεις τόσο στον προσταδιακό αθλητισμό όσο και στον αγωνιστικό αθλητισμό/πρωταθλητισμό παράλληλα με την επιθυμία μελλοντικών διακρίσεων που θα φέρουν τον σύλλογο στη θέση που βρισκόταν παλαιότερα.

Πληροφορίες:

Ζ.Α.Ο.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λ. Κηφισίας 192, Τ.Κ. 15162 Κηφισιά

Τηλέφωνο & Fax: 210-8010975

Website: www.zaon.gr – E-mail: info@zaon.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.