Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Στολίδι – ρομπότ χάρισαν στον Περιφερειάρχη οι μαθητές που διακρίθηκαν στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Στολίδι – ρομπότ χάρισαν στον Περιφερειάρχη οι μαθητές που διακρίθηκαν στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής

tromaktiko8066Ένα ξεχωριστό δώρο προσέφεραν στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, οι μαθητές της ομάδας «Teamwork» του 44ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών που διακρίθηκαν στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής καταλαμβάνοντας την 7η θέση ανάμεσα σε 392 ομάδες.

Οι μαθητές αφού πρώτα έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, δίνοντας μια νότα εορταστική στα γραφεία της Περιφέρειας, χάρισαν στον Περιφερειάρχη ένα στολίδι – ρομπότ για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο, να ευχαριστήσουν, όπως ανέφεραν, τόσο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όσο και τον ίδιο τον κ. Κατσιφάρα για τη σημαντική στήριξη στην μεγάλη τους προσπάθεια στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής.

«Πρόκειται για το επιστέγασμα μια σημαντικής πρωτοβουλίας που ξεκινήσατε εσείς με τον καθηγητή σας κ. Ανέστη Βοβό με την συνδρομή φυσικά των γονιών και των καθηγητών σας, στην οποία ήλθε και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να συνδράμει με όποιο τρόπο μπορούσε σε αυτό το μεγάλο σας κατόρθωμα, για το οποίο είμαστε πολύ υπερήφανοι» τόνισε ο κ. Κατσιφάρας απευθυνόμενος προς τους μαθητές και κατέληξε: «Θέλω να ευχηθώ σε εσάς, τους καθηγητές και τους γονείς σας, καλές γιορτές, ευτυχισμένα Χριστούγεννα και να σας ζητήσω να συνεχίσετε να πορεύεστε στη ζωή σας με συνεργασία, ομαδικότητα, αλληλεγγύη και ευγενή άμιλλα, δείχνοντας πολλές φορές και σε εμάς τους μεγαλύτερους το σωστό δρόμο και το καλό παράδειγμα».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter