Αρχική InfoTeens Νέα Στόλισε το πιο "θετικό" Χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη!

Στόλισε το πιο "θετικό" Χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη!

BOYSNNOISE ΧΜΑΣH Amita Motion, μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ξεκλειδώνοντας την 9η θετική εμπειρία του Amita Motion Positive Club, το Positive Xmas Tree! Τα μέλη του Positive Club θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και να στολίσουν μαζί το δικό τους θετικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου οι fans της Amita Motion μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημη σελίδα της στο facebook, στο tab του Positive Club https://apps.facebook.com/positiveclub/, αναρτώντας τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή!

STAN XMASΟ Stan και οι Boys and Noise θα διαλέξουν την πιο θετική ευχή και θα επισκεφθούν o καθένας από έναν τυχερό νικητή για την πιο απόλυτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία! Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να καλέσει τους φίλους του και μαζί με την Amita Motion και τους αγαπημένους του καλλιτέχνες να μπουν σε γιορτινή διάθεση, στολίζοντας το δικό τους πιο θετικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η θετική ενέργεια είναι το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα και η Amita Motion, το μοιράζεται με δύο τυχερούς που θα αποκτήσουν το πιο Positive Xmas Tree, παρέα με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες!

Γίνε και εσύ μέλος του Amita Motion Positive Club στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook και ζήσε μοναδικές εμπειρίες!

Amita Motion Positive Club! Αυτή η παρέα τα βλέπει όλα θετικά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.