Αρχική Deco Στολίστε το σπίτι, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας! Δέντρα για όλα τα γούστα!

Στολίστε το σπίτι, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας! Δέντρα για όλα τα γούστα!

1

Δεν αρέσουν σε όλους τα πράσινα δέντρα, άλλοι αγαπούν τα λευκά, άλλοι τα χρωματιστά, άλλοι δεν θέλουν καθόλου τα παραδοσιακά. Ψάξαμε και βρήκαμε για σας, προτάσεις για εναλλακτικά Χριστουγεννιάτικα Δέντρα!

Στη φωτογραφία επάνω, βλέπουμε ένα δέντρο από λευκά μπαλόνια! Σίγουρα ασυνήθιστο, είναι φουσκωμένα με ήλιο και πετούν ψηλά! Αν μάλιστα τα στερεώσετε σε ένα ποδήλατο, θα δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά θεατρικό σκηνικό!

2.

Αυτό το δεντράκι είναι στην κυριολεξία φτιαγμένο από τα χεράκια των παιδιών σας! Σε ένα χαρτόνι σκληρό ή σε ένα τελάρο ζωγραφικής, αφήνουν τα παιδιά τα αποτυπώματά τους, ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω. Μην ξεχάσετε να βάλετε ένα άστρο στην κορυφή!

3

Να ένα δέντρο για βιβλιοφάγους! Θα φανεί χρήσιμη αυτή η παλιά εγκυκλοπαίδεια που σας πιάνει χώρο στη βιβλιοθήκη!

4

Απλό, οικολογικό, λιτό και απέριττο για μίνιμαλ διακόσμηση, ή για σημεία κοινόχρηστα! Δεν χρειάζεται να βάλετε φωτάκια, ούτε γιρλάντες και πολλά στολίδια. Θα κόψετε ένα κλαδί σε 10ποντα ξυλαράκια και θα τα κολλήσετε με σιλικόνη ή κόλλα. Αυτό θα είναι το άστρο σας! Ο σπάγκος θα αναλάβει τα υπόλοιπα!

5

Είστε εργένης και δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για δέντρο; Τότε αυτή η πρόταση είναι για σας! Με μια σειρά φωτάκια και αυτοσχέδια διακοσμητικά θα λανσάρετε τη δική σας πρόταση και άποψη!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.