Στολίστε υπέροχα το σπίτι με ή χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι επιλογές που έχετε είναι πολλές. Είτε θέλετε να ξοδέψετε κάποια χρήματα, είτε το budget σας είναι πολύ χαμηλό, εμείς έχουμε ιδέες για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια.

Το Δέντρο

Καταρχάς, αν αποφασίσετε να στολίσετε κλασικό δέντρο επιλέξτε ένα πλαστικό ή ένα έλατο σε γλάστρα που μετά μπορείτε να την βάλετε στο μπαλκόνι σας και να την κρατήσετε μέχρι την επόμενη χρονιά που θα την στολίσετε και πάλι. Στα ψεύτικα δέντρα αφιερώστε χρόνο να ανοίξετε με προσοχή τα κλαδιά τους για να μην φαίνονται φτωχά. Εάν το δέντρο σας δεν έχει τόσο πλούσια κλαδιά και φαίνεται η πλαστική βάση του, εμπλουτίστε το κυρίως στον κορμό με μια πράσινη γιρλάντα στην ίδια απόχρωση. Θα ξεγελάει όποιον το βλέπει και θα φαίνεται πολύ πιο όμορφο!

Christmas-Tree-Decoration-Ideas-by-techblogstop-56Εάν το σπίτι σας είναι μικρό ή δεν υπάρχει αρκετός κενός χώρος για να χωρέσει το δέντρο, υπάρχουν στην αγορά δέντρα στενά πολύ μικρότερης διαμέτρου ή μισά δέντρα που μπορείτε να τα βάλετε σε κάποια γωνία του σπιτιού. Πρώτα βάζετε τα λαμπάκια ξεκινώντας από χαμηλά προς τα επάνω και μετά βάζετε τα στολίδια σας, τοποθετώντας τα μεγαλύτερα κάτω και τα πιο μικρά πιο ψηλά. Με μια κούτα μπορείτε να κρύψετε τη βάση του δέντρου. Ντύστε την με ένα ωραίο περιτύλιγμα ή ρίξτε ένα ύφασμα χρωματιστό ή από λινάτσα.

Η μόδα των Χριστουγέννων για το 2015

  1. Πολύ μεγάλη μόδα φέτος αποτελούν οι κορυφές δέντρων που θυμίζουν την κορυφή του ανανά. Ο ανανάς επειδή παλιά θεωρούνταν σπάνιο φρούτο, έγινε σύμβολο της φιλοξενίας. Στηρίξτε στην κορυφή διάφορα κλαδιά δέντρου, ψεύτικα λουλούδια, ό,τι σας αρέσει και δημιουργήστε μια πρωτότυπη κορυφή.
  2. Επίσης, φέτος είναι πολύ στη μόδα τα ανοιξιάτικα στοιχεία στα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, τα λουλούδια και οι μπάλες από πρασινάδα κυριαρχούν φέτος και φέρνουν την άνοιξη στα στολισμένα σπίτια μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com