Στον ανακριτή ο 46χρονος παιδόφιλος με το ποδήλατο που έστηνε καρτέρι σε μαθήτριες έξω από τα σχολεία

Στον τακτικό ανακριτή στα δικαστήρια του Πειραιά οδηγήθηκε ο 46χρονος παιδόφιλος που επιτέθηκε σε τουλάχιστον 27 κορίτσια έξω απο σχολεία, με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων κατα συρροή, κλοπής και απείθειας. Οι καταγγελίες έπεφταν βροχή τον τελευταίο καιρό.

Η δράση του αδίστακτου άνδρα

Ο 46χρονος πήγαινε συνήθως πρωινές ώρες έξω από τα σχολεία της Αττικής και προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών λέγοντάς τους ότι ήξερε τους γονείς τους. Τα θύματά του ήταν ηλικίας από 13 έως 15 ετών. Όταν τα κοριτσάκια του έδειχναν εμπιστοσύνη, εκείνος ασελγούσε εις βάρος τους. Μάλιστα άλλαζε ποδήλατο για να μην κινήσει τις υποψίες…

Οι καταγγελίες είχε γίνει βουνό για την δράση του 46χρονου, ο οποιος δεν «χτυπούσε» σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Όμως, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ του έστησαν καρτέρι. Τον είδαν να κινείται με το ποδήλατό του στην Δραπετσώνα και όταν του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο και εκείνος αρνήθηκε, άρχισε η καταδίωξη. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ τον συνέλαβαν και μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 27 περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος είκοσι 27 ανήλικων μαθητριών, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα, σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

παιδόφιλος με ποδήλατο

Πώς δρούσε ο παιδόφιλος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, ο 46χρονος Αλβανός έβαζε στο “μάτι” συγκεκριμένα σχολεία από τον Πειραιά μέχρι το Χαλάνδρι και το Χολαργό και άρχισε να κόβει βόλτες με το ποδήλατο του, προσπαθώντας να ανακαλύψει πληροφορίες για τις ανήλικες μαθήτριες και συγκεκριμένα πού διαμένουν, πώς λένε τους γονείς τους κλπ.

Στη συνέχεια έβαζε σε εφαρμογή το σχέδιο του, αφού πρώτα είχε συγκεντρώσει τις πληροφορίες που ήθελε και κυρίως το γεγονός πως η μαθήτρια που είχε στοχοποιήσει, επιστρέφει στο σπίτι μόνη της. Αμέσως σταματούσε την ανυποψίαστη μαθήτρια που είχε μπει στο “στόχαστρο” του και της έλεγε πως γνωρίζει τον πατέρα της, αναφέροντας και το όνομα του γονιού της και μάλιστα για να πιστέψει το παιδί πως πράγματι είναι γνωστός του πατέρα της έλεγε πως είναι ο άνθρωπος που είχε βάψει το παιδικό της δωμάτιο, όταν η ίδια ήταν μωρό.

Ο αδίστακτος παιδόφιλος όταν πια είχε καταλάβει πως η μαθήτρια είχε “τσιμπήσει το δόλωμα”, της έλεγε πως ήρθε να της κάνει παρέα, γιατί έχουν οι γονείς της κάτι δουλειές και ακόμα δεν μπορεί να πάει στο σπίτι της.

Έτσι έβρισκε την ευκαιρία και θώπευε τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία αδυνατούσαν να αντιληφθούν το τι συνέβαινε. Όταν τα παιδιά επέστρεφαν σπίτι τους, με τον ψυχικό τους κόσμο διαλυμένο από τις πράξεις του αδίστακτου 46χρονου, εξιστορούσαν στους γονείς τους την συνάντηση με τον δήθεν γνωστό τους και από εκεί και έπειτα ξεκινούσαν οι… εκπλήξεις, καθώς γίνονταν αντιληπτό στους γονείς πως το παιδί τους έπεσε θύμα ασέλγειας από σεσημασμένο παιδόφιλο.

Όταν πια συνελήφθη ο 46χρονος, κλήθηκαν στην Ασφάλεια οι γονείς αλλά και τα παιδιά που είχαν πέσει θύματα του, με αποτέλεσμα τα περισσότερα να αναγνωρίσουν στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που ασέλγησε σε βάρος τους και δηλητηρίασε τον ψυχικό τους κόσμο.