Αρχική Πασχαλινά Στον παιδικό σταθμό "Οι φίλοι του παιδιού" χρειάζονται τσουρέκια και σοκολατένια αυγά

Στον παιδικό σταθμό "Οι φίλοι του παιδιού" χρειάζονται τσουρέκια και σοκολατένια αυγά

DSC00503 Ο παιδικός σταθμός, "Οι φίλοι του Παιδιού", μέλος της Ένωσης Φιλανθρωπικών Σωματείων «Μαζί για το Παιδί», εδρεύει στο Μεταξουργείο και φροντίζει 33 παιδιά άπορων οικογενειών και ανύπαντρων μητέρων. Τα παιδιά, ηλικίας 2,5 έως 6 χρονών, παραμένουν στο σταθμό Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7:00 έως 16:00 και παρακολουθούν πλήρες πρόγραμμα απασχόλησης. Στα παιδιά προσφέρονται καθημερινά γεύματα που μαγειρεύονται στο σταθμό.

Oι υπεύθυνοι του σταθμού ενημέρωσαν ότι έχουν ανάγκη από 50 πασχαλινά σοκολατένια αυγά και 50 τσουρέκια για να προσφέρουν το Πάσχα στα παιδιά του σταθμού και στα αδελφάκια τους. Εάν θέλετε να προσφέρετε κάποια από αυτά τα είδη, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Διευθύντρια κυρία Νατάσα Παπακωνσταντίνου στο τηλέφωνο 2103411674 καθημερινά 12:00-13:00,

Η διεύθυνση του παιδικού σταθμού είναι Καλυψούς 8, Μεταξουργείο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.