Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Στόχος διαρρηκτών τα σχολεία της Ζακύνθου

Στόχος διαρρηκτών τα σχολεία της Ζακύνθου

cropped-100_3152«Στόχος» διαρρηκτών γίνονται ακόμη μία φορά τα σχολεία της Ζακύνθου, τα οποία μπορούν να παραβιαστούν πολύ εύκολα ελλείψει φυλάκων και άλλων μέτρων ασφαλείας τις βραδινές ώρες. Δύο νέα περιστατικά, τα οποία σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στο Μουσικό Γυμνάσιο και το 2ο Γενικό Λύκειο Ζακύνθου, προκαλούν έντονη ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα, οι εκπρόσωποι της οποίας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και ζητούν μέτρα για την προστασία της σχολικής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, στο Μουσικό Γυμνάσιο άγνωστοι παραβίασαν τα γραφεία του διευθυντή και του υποδιευθυντή, καθώς και μία αίθουσα και έκλεψαν εξοπλισμό. Στο 2ο Γενικό Λύκειο Ζακύνθου οι δράστες μπήκαν από το προαύλιο, το οποίο δεν φαίνεται από τον δρόμο, διέρρηξαν το γραφείο του διευθυντή και αφαίρεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μία μικροφωνική, έναν βιντεοπροβολέα και μία βιντεοκάμερα. Σημειώνεται, ότι το συγκεκριμένο σχολείο έχει σύστημα συναγερμού, ενώ έχουν τοποθετηθεί σιδεριές οι οποίες παραβιάστηκαν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.