Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Strobing: Η νέα τάση στο μακιγιάζ που… εκτοπίζει το contouring

Strobing: Η νέα τάση στο μακιγιάζ που… εκτοπίζει το contouring

Ακόμα κι αν αγαπάμε το contouring που λάνσαρε η Kim Kardashian, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δεν είναι η ευκολότερη τεχνική μακιγιάζ. Όσο σκληρά κι αν προσπαθούμε, υπάρχουν φορές που δεν θα πετύχουμε ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Για εμάς που δεν τα καταφέρνουμε τόσο καλά, έρχεται μια νέα και πιο εύκολη μέθοδος να «ταράξει» τον κόσμο της ομορφιάς! Πρόκειται για το strobing που φαίνεται ότι για την ώρα έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα το περίφημο contouring!

Με απλά λόγια, είναι ουσιαστικά μια μέθοδος που τονίζει το πρόσωπο για να του δώσει μια δροσερή λάμψη. Πιο συγκεκριμένα, τονίζει εκείνα τα μέρη του προσώπου που συνηθίζει να χτυπάει ο ήλιος – το μέτωπο, τις κορυφές των ζυγωματικών και τη «γέφυρα» της μύτης, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι μπορούμε να το πετύχουμε πιο εύκολα σε σχέση με το contouring.

Αφού απλώσετε στο πρόσωπο την BB κρέμα σας, εφαρμόστε highlighter στα σημεία που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα και τελειώσατε! Ξεχάστε τις ενοχλητικές αναμείξεις, τις σκιάσεις και τις ακριβείς δεξιότητες που απαιτούνται για το contouring της Kim Kardashian!

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.