Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Summer Dancing Camp από τη Θοδωρής Πανάς / Σχολή Χορού Αθηνών

Summer Dancing Camp από τη Θοδωρής Πανάς / Σχολή Χορού Αθηνών

Για το καλοκαίρι η Θοδωρής Πανάς / Σχολή Χορού Αθηνών προτείνει το SUMMERDANCING 2016, μια 15πενθήμερη πρωινή δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά μας.
Μέσα σ’ αυτές τις 2 εβδομάδες, τα παιδιά με άξονα τον χορό, το θεατρικό παιχνίδι και την ζωγραφική, θα οργανώσουν, θα στήσουν και θα πρωταγωνιστήσουν στη μικρή παράστασή τους.
Στόχος μας είναι, μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν, να εκφραστούν ελεύθερα και χαρούμενα, να διασκεδάσουν και γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο της τέχνης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
Ο Δημιουργικός χορός διδάσκει βασικές αρχές κίνησης και έκφρασης χωρίς τη χρήση συγκεκριμένης κινητικής φόρμας. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να χρησιμοποιήσουν το σώμα και την προσωπική τους κίνηση για να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν. Παράλληλα καλλιεργείται ο συντονισμός κινήσεων, η ισορροπία, η σωστή στάση του σώματος και η αναπνοή. Μέσα από παιχνίδια, αφήγηση ιστοριών και κατασκευές, τα παιδιά αναπτύσσουν αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν να δουλεύουν ομαδικά. Τα παιδιά θα χορέψουν Σύγχρονο (7-11 ετών), Δημιουργικό (4-6 ετών), Breakdance, Video Clip dance.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, το παιδί γνωρίζει τον κόσμο γύρω του, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Καλλιεργεί την αυτοπεποίθηση και την εκφραστικότητα του, και αναπτύσσει την φαντασία και την δημιουργικότητα. Το παιδί συγκεντρώνεται, χαλαρώνει, εκφράζεται λεκτικά και σωματικά, αποβάλλει την συστολή του και γίνεται πιο κοινωνικό.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
Αποτελεί μέρος του θεατρικού παιχνιδιού, καθώς τα παιδιά χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη δική τους αντίληψη/οπτική δημιουργούν με μαρκαδόρους, χαρτόνια, τέμπερες, πινέλα, κτλ. τα δικά τους σκηνικά που θα ολοκληρώνουν την μικρή τους παράσταση.

  • Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας, στην γραμματεία της Σχολής, τηλ. 21 0515 8735

Για τους εφήβους και ενήλικες, η Σχολή μας προτείνει ένα 15πενθήμερο απογευματινό SUMMERDANCING 2016 που αποτελείται από Free Ballet, Σύγχρονο, Pilates και Express Yourself by Thodoris (ένας συνδυασμός life coaching και χορού έτσι ώστε αυτός που συμμετέχει να 'πετάει' από πάνω του το stress, τις έννοιες, τις στενοχώριες και την κακή διάθεση και να τελειώνει το μάθημα έχοντας ξανά καλή διάθεση, αυτοπεποίθηση και “καθαρό” μυαλό!).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter