Αρχική Τηλεοπτικά «Supah Ninjas»: πρεμιέρα Σάββατο 16/2 στις 16.30

«Supah Ninjas»: πρεμιέρα Σάββατο 16/2 στις 16.30

Το «Supah Ninjas» παρακολουθεί τον Mike Fukanaga, έναν μαθητή γυμνασίου ο οποίος ανακαλύπτει ότι προέρχεται από μια πολύ παλιά γενιά Νίντζα. Υπό την καθοδήγηση του παππού του γίνεται ο ηγέτης μιας ομάδας μαχητών του εγκλήματος, γνωστή ως «Supah Ninjas», η οποία αποτελείται από τον καλύτερο του φίλο, τον Owen και τον μεγάλο του σχολικό έρωτα, την Amanda.
Στο επίκεντρο της σειράς είναι ένας έφηβος, ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην καθημερινή του ζωή και τη νέα του ζωή, όπου προσπαθεί να προστατεύσει την πόλη από τους σούπερ εγκληματίες. Σε αυτόν τον κόσμο, οι κακοποιοί αγνοούν τους νόμους, διαπράττοντας ληστείες και έχοντας σκοτεινά σχέδια. Είναι στο χέρι των«Supah Ninjas»να τους σταματήσει. Αλλά ακόμα και για τους «Supah Ninjas», η ευθύνη αυτή μπορεί να απειλήσει τις φιλίες τους.
Μία φανταστική ομάδα, στην οποία, όσο επικίνδυνη κι αν είναι η αποστολή της, ποιος δεν θα ήθελε να είναι μέλος της!

Πότε:  Κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 16.45 στο Nickelodeon


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.